Műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó alap tulajdonságai:

A bejárati ajtó különleges és meghatározó szerepet kap otthonunk külső és belső megjelenésében egyaránt. Vásárlóink számára a műanyag bejárati ajtó több változata is elérhető a termékpalettánkon, így garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelő modellt, mind esztétikai, mind biztonságtechnikai szempontból is.

A műanyag bejárati ajtót nem csak szabvány, hanem egyedi méretben is elkészítjük Ügyfeleink részére, így a választott bejárati ajtó lehet egy, vagy kétszárnyú, igény esetén bekerülhet oldal és felülvilágító stb.

A műanyag bejárati ajtó esetében a magas minőségnek köszönhetően nem jelentkeznek későbbi problémák, mint pl. a rendszeres utólagos beállítások és az ajtószárnyak eldeformálódása. A bejárati ajtó stabil szerkezetének  és kiváló alapanyagának köszönhetően tartósan megőrzi színét és hőszigetelő hatását.

Üzletünkben a bejárati ajtó széles választékban és számos kivitelben kapható, maximálisan kielégítve Ügyfeleink igényeit és elképzeléseit. Műanyag bejárati ajtó kérhető többféle üveg-berakással, vagy akár tele panellel, egy vagy két oldalán színes fahatású kivitelben, vagy a RAL színskála színeiben is.

Műanyag bejárati ajtó lehetséges általános paraméterei:

Szabvány vagy egyedi méretben

5 pontos görgőfejes biztonsági zár

Hőhídmentes alumínium küszöb

Szürke üvegezőgumi

Kefe tömítés

Kilincsműködtetésű zárszerkezet

Könnyű karbantarthatóság

Leemelésbiztos pántolás

Sarokmerevítés az ajtó szárnyprofilban

Széles üvegválaszték

Széles színválaszték

Oldal és felülvilágító kiegészítő elemek

1 vagy 2 szárnyas kivitel

Üveges vagy tele panel (több, mint 200 típusból)

Műanyag bejárati ajtó