Tömörfa bejárati ajtó

Tömörfa bejárati ajtó alap tulajdonságai:

A bejárati ajtó nem csupán lakásunk, házunk biztonságának záloga, hanem annak egyik legfőbb névjegye, mely árulkodik tulajdonosának ízléséről, stílusáról. Éppen emiatt választják ügyfeleink előszeretettel tömörfa bejárati ajtóinkat.

A tömörfa bejárati ajtó kiváló minőségű első osztályú, hossztoldott, csomómentes borovi fenyő élfából készül, melyek a szabványos előírásoknak megfelelő minőségben kerül feldolgozásra. A tömörfa bejárati ajtó fontos jellemzője, hogy mind a tok, mind a szárny rétegragasztással és hossztoldással készül, mely megoldások az utólagosan fellépő deformációk kialakulását jelentős mértékben csökkentik.

A tömörfa bejárati ajtó széles választékban kapható üzletünkben, sőt, szabvány és egyedi méretben is kivitelezhető. A gyártási technológia során minden termék natúr kivitelben készül.

Tömörfa bejárati ajtó termékeinket legmagasabb igényeinek megfelelően Milesi típusú vizes bázisú lazúrrendszerrel felületkezeljük, így vásárlónk 18 divatos szín közül választhatnak.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy fehér szín megrendelése esetén nem tudunk a szín tartósságára garanciát vállalni. A fehér festés felára 10%.

A felületkezelés eredményeként a fa védetté válik a mechanikus, légköri és időjárási behatásokkal szemben. Annak érdekében, hogy a tömörfa ajtó valóban szép és tartós legyen és maradjon, elengedhetetlen feltétel a minőségi ipari festés, így a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, az UV sugárzás káros hatásaitól, a csapadéktól és a párától. Az ipari festés további előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a különböző szerkezeti elemeket külön-külön felületkezeljük: üveg, vasalatok, gumik és a vízvetők alatti rész. Ez házilag ebben a magas minőségben nem kivitelezhető, ezért az otthon történő felületkezelés rövid időn belül a tömörfa ajtó károsodásához vezethet, így a nyílászárók rövid időn belül tönkremennek és presztízsüket vesztik. Termékeink minősége az MSZ EN 14351-1:2006 sz. szabványnak megfelelőek, CE jelöléssel rendelkeznek.

Tömörfa bejárati ajtó lehetséges általános paraméterei:

Beépítési mélység/profil vastagsága: 68mm, 78mm, 88mm

Profil alapanyaga: első osztályú, hossztoldott, csomómentes borovi fenyő

Szabvány vagy egyedi méretben

Hőszigetelt fabetét

2 vagy 3 rétegű üveggel

GU -5 pontos biztonsági zár

Hoppe eloxált alumínium kilincs

Fa vízvető

Fa vagy alumínium küszöb

Gumitömítés

Üveges vagy tele

Széles üvegválaszték

Oldal és felülvilágító kiegészítő elemek

Natúr vagy felületkezelt kivitelben

18 féle színben

Tömörfa bejárati ajtó