Tömör fenyő beltéri ajtó

Tömör fenyő beltéri ajtó alap tulajdonságai:

A tömör fenyő beltéri ajtó dekoratív eleme minden háznak és lakásnak. Tömör fenyő beltéri ajtónk minden ízlést és igényt kielégítve, klasszikus vagy modern stílusúban, szabványos vagy egyedi méretekben is kínáljuk kedves ügyfeleink részére.  Emellett az összes tömörfa beltéri ajtónkat tolóajtó kivitelben is elkészítjük, kedves Váráslóink igényeihez igazodva. A tömör fenyő beltéri ajtó természetes környezetet varázsol ügyfeleink otthonába, ezáltal a fa természetes megjelenése és illata otthonosabb hangulatot biztosít, mint más beltéri ajtó. Minőségi tömör fenyő beltéri ajtóinkat hossztoldott (javított, nem csomómentes) lucfenyőből vagy hossztoldás mentes (javított csomómentes) borovi fenyőből kínáljuk 42 mm-es szerkezetvastagsággal.

Tömör fenyő beltéri ajtó termékeinket igény esetén Milesi típusú vizes bázisú lazúrrendszerrel felületkezeljük, így vásárlónk 18 különböző színárnyalatból választhatnak.

A felületkezelés eredményeként a fa ellenállóvá válik a mechanikus és légköri behatásokkal szemben. Annak érdekében, hogy a fa beltéri ajtó valóban szép és tartós legyen és maradjon, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, melynek segítségével a szerkezet minden egyes részét védelemmel látjuk el az időjárás viszontagságaival, az UV sugárzással, a csapadékkal és a párával szemben. Az ipari festés előnye az utólagos házilagosan történő festéssel szemben, hogy a különböző szerkezeti elemeket különállóan felületkezeljük: üveg, vasalat, gumi és a vízvetők alatti rész.  Az otthoni felületkezelést eredményeként az ablakok rövid időn belül károsodhatnak, így a nyílászárók hamar tönkremehetnek és presztízsüket vesztik.

Minden általunk forgalmazott tömör fenyő beltéri ajtó FAMEI által bevizsgált termék.

Tömör fenyő beltéri ajtó lehetséges általános paraméterei:

Szabvány vagy egyedi méretben

12 cm-es pallótok (vakküszöbbel + keményfa küszöb mellékelve)

Euro-Elzett Midi 7 normál kulcsos bevéső zár

Hoppe normál címkés eloxált alumínium kilincs

 Fix tokkal vagy utólagosan beépíthető ajtók

Tolóajtó kivitel

Tele, félig és üvegezhető kivitel

Széles üvegválaszték

Fix tokos termékeknél: Otlav 16 mm-es, 2 csapos becsavarható ajtópánt

Utólagosan beépíthető termékeknél: Otlav 3 dimenziós 14 mm-es 4 csapos ajtópánt

A gumitömítés az utólagosan beépíthető termékeknél széria tartozék

Natúr vagy felületkezelt kivitelben

18 féle színben

Tömör fenyő beltéri ajtó