Kőhatású beltéri falburkolat

Kőhatású beltéri falburkolat alap tulajdonságai:

A falak dekorációja a modern belsőépítészet központi feladata. A falburkoló panelek közül leginkább a kőhatású verziók a legnépszerűbbek. Súlya miatt a valódi kő a
sajnos nem alkalmazható a belső felületek burkolására, de a beltéri kőhatású falburkolatok alkalmazásával megvalósíthatóvá válik az álomotthon kialakítása.
Csempe bemutatótermünkben többféle hatású és színű kőburkolat kapható, így könnyen kiválaszthatja az ízlésének és lakása hangulatának megfelelő termékeket. 

A fali burkolatok minden belső padló és falfelületnek egyedi megjelenést kölcsönöznek, az egész belső térben természetközeli életteret teremtenek.
A burkoló lapok a legapróbb részletekig nagy gonddal és odafigyeléssel, természetes anyagokból készülnek. Rendkívül széles termékválasztékunk a változatos formák, minták és színek széles palettájának köszönhetően kiváló lehetőséget kínál a tökéletes összkép kialakítására.
A kőhatású burkolatok a régi építészeti megoldások különleges hangulatát idézik. A természetes hatású darabokból álló termékpaletta tökéletes megoldást kínál
minimalista, vagy épp rusztikus enteriőrökhöz egyaránt. A kő természetes és tökéletes anyaga a belső építészetben. A valódi kőburkolat bármely belső és külső tér kialakításakor különleges hatást biztosít. A kő jellegénél fogva természetes, szabálytalan, rusztikus felszíne exkluzív hatású megoldást nyújt a szokványos burkolatokkal szemben. Homlokzati burkolatként is remekel s az általa nyújtott fény-árnyék hatás remekül érvényesül a szabadban. A kizárólag természetes alapanyagokból készült a terméksorozat garanciát jelent a legmagasabb minőségre és a gyártás során használt innovatív, környezetbarát technológiákra.

Kőhatású beltéri falburkolat