Metro csempe

Metro csempe alap tulajdonságai:

Vásárlóink körében egyre népszerűbb az úgynevezett metro stílusú fali csempe, mely sokféle kivitelű felülettel kapható. Nevét a párizsi  metróállomásokon látható csempékről kapta ez a kisebb méretű téglára hasonlít fali csempe A választékban lehet magasfényű, csiszolt, selyemfényű, félig csiszolt, illetve matt felületű dizájnú is. A metro csempe tökéletes dísze a konyhának, illetve fürdőszobának, az egyes csempék mérete életterünk hangulatának kialakításában különösen meghatározó.

A klasszikus és időtlen hatású metro csempe 2 méretben kapható: 10×20cm-es, és 7,5x15 cm-es méretben. A modern trendek követik a metro csempe jellegzetes tulajdonságait, ezért a gyártók más méretekben is kínálják metro csempe hatású termékeiket: 10×30 cm-es, vagy 7,5×30 cm-es méretben, ám ezek nem klasszikus metro csempék.

Lakóhelyünk hangulatát feldobhatjuk a metro csempe kifejezetten letisztult, egyedi stílusával, egyszerűen nem lehet megunni. A metro csempe tökéletesen illeszkedik klasszikus és modern stílusú helyiségekbe. A fürdőszoba, nappali, vagy konyha falain is csodálatos hangulatot teremt, de nagyobb falfelületek, vagy minimál stílusú kislakások burkolataként is egyedi megjelenést biztosít.  A metro csempéhez illő díszcsíkok segítségével tetszés szerinti különleges mintázatot kreálhatunk lakásunkban. A dekorcsempe kínálta variációs lehetőség további alkotói szabadságot kínál mindenki számára, aki személyre és helyiségre szabott mintázatot szeretne kialakítani. A dekorcsempe jellegzetes mintái lehetnek gyümölcsök, korsók, edények, virágok, de egyéb modern mintázatok is. A dekor csempék kisebb méretük miatt tökéletes választást jelentenek íves felületek burkolásához is.

A metro csempék minden oldalán, bizonyos szögben csiszolt formát mutatnak. Mivel a forma szélessége és magassága gyártónként változhat, ajánljuk, hogy minden esetben ugyanannak a gyártónak a termékeit kombinálja.

Metro csempe