Kőhatású burkolat

Kőhatású burkolat alap tulajdonságai:

Napjainkban a természetes hatású burkolóanyagok anyagok rendkívül trendiek és nagy népszerűségnek örvendenek. A kőhatású darabok mellett a márványozott és a betont imitáló hatás is dominál. Csempe bemutatótermünkben egyre változatosabb méretekben, színekben és textúrákban kaphatóak ezek a burkolatok, így minden Vásárlónk megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabokat.
Egy új, innovatív technológia eredményeként a burkolólapok éleit a gyártás során úgy munkálják meg, hogy a polírozást követően a valódi márványhoz, vagy kőhöz megszólalásig hasonló megjelenést érjenek el. További előnyt jelent, hogy a tökéletes illesztést követően a természetes hatású mintázat a teljes felületen végig fut, mely kiemeli a fürdőszoba exkluzív megjelenését.
A márványhatású burkolatok időtálló, klasszikus darabok az elegáns, különlegesen kifinomult megjelenésű terek kialakításánál és igazi luxushatást kelthetnek mind beltéri, mind kültéri felhasználásnál.
Ezen burkolataink legmeghatározóbb előnyei az igazi márvánnyal szemben, hogy nem porózusak, hanem sima felületűek, strapabíróak, karc- és kopásállóak, hőállóak, valamint ellenállnak vegyszereknek, tisztítószereknek, antibakteriálisak és higiénikusak.
A fenti tulajdonságok mellett további előnyük, hogy esztétikailag is tökéletesen helyettesítik a márványt.

Kőhatású burkolat