Laminált padló

Laminált padló alap tulajdonságai:

A laminált parketták egyszerű és széles alkalmazhatóságuk révén tartoznak a legkedveltebb padlóburkolatok közé.

A megfelelő kopásállóság kiválasztását követően előszobába, irodákba, hálószobába és a gyermekek birodalmába, nappaliba és étkezőbe, de akár konyhába is tökéletes választás. A laminált parketta lerakásához nem igényel nagy szakértelmet, bárki könnyen megbirkózhat vele. A laminált padló padlófűtéses helyiségben is remekül alkalmazható és berakást követően azonnal használható, napi ápolása rendkívül egyszerű, csak száraz ronggyal való portörlést jelent. Alaposabb tisztításhoz az erre a célra kifejlesztett tisztítószereket ajánlunk.


A laminált padló kiválasztásánál azonban vegyék figyelembe a már meglévő bútorok és a falak mintázatát, színét, illetve hogy hogyan fog változni az évek múlásával.
A laminált padló mintázatának kiválasztásánál fontos eldönteni, hogy milyen optikai hatást szeretnénk elérni egyes helyiségekben, növelni, vagy csökkenteni kívánjuk-e a térhatást. Ezt azonban befolyásolhatja a lerakás iránya is.

A laminált padló árfekvését befolyásolja a kopásállósága, vastagsága, esztétikai megjelenése. Ha a kiválasztást befolyásolja a család büdzséje, de modern, szép megjelenésű laminált padlóra van igény, akkor szóba kerülhet egy alacsonyabb kopásállósági padló, melynek élettartama azonban rövidebb, mint a magasabb kopásállósági minőséggel rendelkező padlóké.

Laminált padló