Rólunk

Cégünk megalakulásakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy Vásárlóink otthonuk belső kialakításakor egy helyen, a lehető legtöbb, az építkezéshez vagy felújításhoz szükséges terméket egyszerűen és kényelmesen meg tudja vásárolni.

Ügyfeleink folyamatosan bővülő és megújuló termékkínálatunkból minden fali- és padló burkolatot, csempét, parkettát, padlót, a fa és műanyag nyílászárók különböző típusait, valamint a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők sorát, mint redőnyök, szúnyoghálók, könyöklők, stb. elérik. Továbbá rendkívül széles választékban, mind anyagát, színét és formavilágát tekintve kínálunk beltéri ajtókat is Ügyfeleink részére, legyen szó egy, vagy kétszárnyú típusról, sima fal előtt, vagy falban futó tolóajtóról, vagy bármilyen speciális ajtóról.

Mindennek számos előnye, hogy Vásárlóink elképzelésük szerint színösszeállításban, anyagban, mintában, dizájnban is egymásra hangolt, jól illeszkedő termékeket, egy helyen választhatnak ki, mellyel rengeteg energiát, időt és pénzt takarítanak meg, ráadásul mindezt otthonos, nyugodt környezetben tudják megvalósítani, úgy, hogy mindeközben szakértő kollégáink készséggel állnak segítségükre, hasznos ötletekkel és tanácsokkal támogatva a termékek kiválasztását.

Megújuló és a legújabb trendeket is követő kínálatunkban több neves magyar és külföldi gyártó legmagasabb színvonalú, kiváló minőségű terméke található meg. Bemutatótermünk termékválasztékában nem csak a magasabb árfekvésű, prémium, hanem az alacsonyabb árkategóriájú termékek is elérhetőek, annak érdekében, hogy lakásuk, fürdőszobájuk, konyhájuk stílusos, egyedi, otthonos, praktikus és esztétikus formában megvalósítható legyen.

Szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésre terveik, elképzeléseik megvalósításához, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, személyesen, telefonon, vagy akár e-mail-ben és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk megkeresésükre.