Fagyálló járólap

Fagyálló járólap alap tulajdonságai:

Egy felújítás, vagy építkezés rendkívül sok utánajárást, fejtörést, tervezést, valamint nehéz döntéseket is igényel. Annak érdekében, hogy mindezt megkönnyítsük Önök számára, átfogó termékkínálatunkban, egy helyen mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő kültéri és beltéri burkolatokat.

A választásnál, majd a döntésnél az esztétikumon kívül fontos figyelemben venni, hogy külső vagy belső használatra szánjuk a járólapot, beltéri felhasználás esetében érdemes figyelembe venni, hogy van-e padlófűtés a lakásban.

Napjaink modern belsőépítészetében az egyik legnépszerűbb termék a fagyálló járólap. Kiváló tulajdonságaival és kiváló esztétikumával, bel- és kültéren is egyaránt megállja a helyét.

Fontos tudni azt is, hogy a fagyálló járólapok természetes anyagok felhasználásával, rendkívül magas hőmérsékleten készülnek. Ez azt eredményezheti, hogy az egyes járólapok színben és méretben némileg eltérhetnek egymástól és ezáltal egyedi jelleget kapnak.

Hasznos tanács, hogy beltéri burkolat nem tanácsos kültéri felületeken lerakni, a kültéri burkolat viszont bátran kerülhet akár a padlóra, de akár a falra is.

A járólapok kiválasztásával kapcsolatban meg kell említeni a csúszásmentesség fontosságát, melyet az R-skálával jelöljük. Minél nagyobb az R betű utáni szám, annál erősebben csúszásmentes a termék. A széles fugával rendelkező, máztalan, érdes, csúszásmentes felületű lapok felülete kevésbé csúszik, így ezeket azokba a helyiségekbe ajánljuk, ahol fokozottabb a csúszásveszély.

Fagyálló járólap